Lakáselosztó, kismegszakító cseréje korszerűsítése

Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük, ugyanis az Ön lakása elektromos rendszerének ez a legfontosabb része. A biztosítéktáblába szerelt áramkorlátozók, más néven kismegszakítók feladata a lakás vezetékeinek túláram elleni védelme.

A FI relé feladata pedig az Ön életének a védelme!

FI relé áramvédő kapcsoló beépítése

A közismert nevén FI reléként emlegetett áramvédő kapcsolókat számos gyakorlati alkalmazásban használják. A FI relé bekötése fontos feladat, mert megtalálható biztosítékszekrényekben, elektromos kapcsolóberendezésekben, vagy ipari gépvezérlő rendszerekben is. A FI relé megvédi a berendezés felhasználóját az áramütéstől. Ezért nemcsak a hatékony működés és a megbízhatóság, hanem a megfelelő csatlakoztatás is fontos.

Konnektorok, kapcsolók, lámpák cseréje

Megunta a régi lámpáját, cserélné valami modernebbre? Talán lóg a konnektor, kapcsoló, vagy csak nem tetszik a színe, formája? Jó helyen jár, szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szerelvényeket, és szakszerűen gyorsan beépítik azokat.

Új kiállások tervezése, kivitelezése

A villanyszerelési munka megkerülhetetlen része az elektromos kiállások kiépítése. Nemcsak hogy megkerülhetetlen, de tervezni is kell. A folyamatosan változó világban új berendezéseket és megoldásokat szeretnénk alkalmazni, ezért otthonainkban újabb kiállások kiépítésére van szükségünk.