Hívjon bizalommal! Hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk!

Villanyszerelő gyorsszolgálatunk a nap bármely szakában 0-24 óráig hívható, több mint 10 éves villanyszerelői tapasztalattal állunk szolgálatára azonnali elérhetőséggel.

Lakáselosztó, kismegszakító cseréje korszerűsítése

Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük, ugyanis az Ön lakása elektromos rendszerének ez a legfontosabb része. A biztosítéktáblába szerelt áramkorlátozók, más néven kismegszakítók feladata a lakás vezetékeinek túláram elleni védelme.

A FI relé feladata pedig az Ön életének a védelme!

FI relé áramvédő kapcsoló beépítése

A közismert nevén FI reléként emlegetett áramvédő kapcsolókat számos gyakorlati alkalmazásban használják. A FI relé bekötése fontos feladat, mert megtalálható biztosítékszekrényekben, elektromos kapcsolóberendezésekben, vagy ipari gépvezérlő rendszerekben is. A FI relé megvédi a berendezés felhasználóját az áramütéstől. Ezért nemcsak a hatékony működés és a megbízhatóság, hanem a megfelelő csatlakoztatás is fontos.

Konnektorok, kapcsolók, lámpák cseréje

Megunta a régi lámpáját, cserélné valami modernebbre? Talán lóg a konnektor, kapcsoló, vagy csak nem tetszik a színe, formája? Jó helyen jár, szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szerelvényeket, és szakszerűen gyorsan beépítik azokat.

Új kiállások tervezése, kivitelezése

A villanyszerelési munka megkerülhetetlen része az elektromos kiállások kiépítése. Nemcsak hogy megkerülhetetlen, de tervezni is kell. A folyamatosan változó világban új berendezéseket és megoldásokat szeretnénk alkalmazni, ezért otthonainkban újabb kiállások kiépítésére van szükségünk.

Diána Ghilea
Diána Ghilea
2024-03-15
Segítőkész, jó munkát végzett! Mindenkinek ajánlom
Botond Varga
Botond Varga
2024-03-15
Gyors, korrekt, remek szakember, csak ajánlani tudom!
Tímea Aranyi
Tímea Aranyi
2024-03-15
Megbízható, korrekt szakember. Gyors segítséget nyújtott a problémámra! Csak ajánlani tudom!
Andrea Sztanyó
Andrea Sztanyó
2024-03-15
Megbízható, gyors, tiszta, jó hozzáállás.
Adrienn Kovács
Adrienn Kovács
2024-03-14
Nem működött megfelelően a bojlerünk. 2 napon belül kijött és egy délelőtt alatt megcsinálta. Szimpatikus hozzáállás az, hogy nem azonnal lecserélte egy újra, hanem először megpróbálta megjavítani, felújítani, ami ha nem sikerült volna, abban az esetben tettünk volna fel újat. Köszönöm a gyors kiszállást és a szakértelmet.
Zsanett Nyírő
Zsanett Nyírő
2024-03-13
Nagyon gyorsan érkezett a segítségemre, kedves, korrekt szakember, megbízható jól kommunikál, tiszta munkát végzett, minden kérdésemre érthető választ adott, tartotta magát a telefonon megbeszéltekhez, nagyon elégedett voltam, máskor is őt fogom választani.