Kötéshiba

Ha azt érzi, hogy melegszik a konnektor vagy a kapcsoló, vagy körülötte a falon vagy a műanyagon sötétes elszíneződést látja, az biztos jele lehet annak, hogy baj van. A villódzó lámpa arra utalhat, hogy valahol érintkezési hiba van, vagy a vezetékelés nem megfelelő. Ez könnyen okozhat zárlatot. Ne várja meg míg nagyobb baj lesz, hívja éjjel nappal hívható számunkat és mi mihamarabb elhárítjuk a hibát.

Zárlat

Rövidzárlat esetén a kis átmeneti ellenállás miatt zárlati áram indul meg, mely a normális üzemi áramfelvételnél nagyságrendekkel nagyobb is lehet. Ennek következménye a vezetékek elolvadása, a szigetelések vagy más, a vezeték közelében lévő anyagok kigyulladása lehet. Éppen ezért kérje mihamarabb szakembereink segítségét.

Javítás

Gyors kiszállással segítünk elhárítani az elektromos hibákat, autóink jól felszerelt alapanyag készlettel rendelkeznek, ezért a legtöbb hibát azonnal tudjuk orvosolni. Szerelőink jól képzett szakemberek és minden hibára tudják a megoldást, ügyfélszolgálatunk segítőkész és a nap bármely időszakában hívható, ingyenes kiszálást garantálunk minden kedves ügyfelünknek.