Kötéshiba

Ha azt érzi, hogy melegszik a konnektor vagy a kapcsoló, vagy körülötte a falon vagy a műanyagon sötétes elszíneződést látja, az biztos jele lehet annak, hogy baj van. A villódzó lámpa arra utalhat, hogy valahol érintkezési hiba van, vagy a vezetékelés nem megfelelő. Ez könnyen okozhat zárlatot. Ne várja meg míg nagyobb baj lesz, hívja éjjel nappal hívható számunkat és mi mihamarabb elhárítjuk a hibát.

Zárlat

Rövidzárlat esetén a kis átmeneti ellenállás miatt zárlati áram indul meg, mely a normális üzemi áramfelvételnél nagyságrendekkel nagyobb is lehet. Ennek következménye a vezetékek elolvadása, a szigetelések vagy más, a vezeték közelében lévő anyagok kigyulladása lehet. Éppen ezért kérje mihamarabb szakembereink segítségét.

Javítás

Gyors kiszállással segítünk elhárítani az elektromos hibákat, autóink jól felszerelt alapanyag készlettel rendelkeznek, ezért a legtöbb hibát azonnal tudjuk orvosolni. Szerelőink jól képzett szakemberek és minden hibára tudják a megoldást, ügyfélszolgálatunk segítőkész és a nap bármely időszakában hívható, ingyenes kiszálást garantálunk minden kedves ügyfelünknek.

Diána Ghilea
Diána Ghilea
2024-03-15
Segítőkész, jó munkát végzett! Mindenkinek ajánlom
Botond Varga
Botond Varga
2024-03-15
Gyors, korrekt, remek szakember, csak ajánlani tudom!
Tímea Aranyi
Tímea Aranyi
2024-03-15
Megbízható, korrekt szakember. Gyors segítséget nyújtott a problémámra! Csak ajánlani tudom!
Andrea Sztanyó
Andrea Sztanyó
2024-03-15
Megbízható, gyors, tiszta, jó hozzáállás.
Adrienn Kovács
Adrienn Kovács
2024-03-14
Nem működött megfelelően a bojlerünk. 2 napon belül kijött és egy délelőtt alatt megcsinálta. Szimpatikus hozzáállás az, hogy nem azonnal lecserélte egy újra, hanem először megpróbálta megjavítani, felújítani, ami ha nem sikerült volna, abban az esetben tettünk volna fel újat. Köszönöm a gyors kiszállást és a szakértelmet.
Zsanett Nyírő
Zsanett Nyírő
2024-03-13
Nagyon gyorsan érkezett a segítségemre, kedves, korrekt szakember, megbízható jól kommunikál, tiszta munkát végzett, minden kérdésemre érthető választ adott, tartotta magát a telefonon megbeszéltekhez, nagyon elégedett voltam, máskor is őt fogom választani.