Hívjon bizalommal! Hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk!

Villanyszerelő gyorsszolgálatunk a nap bármely szakában 0-24 óráig hívható, több mint 10 éves villanyszerelői tapasztalattal állunk szolgálatára azonnali elérhetőséggel.

Indukciós főzőlap, elektromos főzőlap, sütő, tűzhely bekötés garancia érvényesítésével

Fontos tudnivaló, hogy az elektromos főzőlapokat és sütőket csak villanyszerelő szakember kötheti az elektromos hálózatra! A készülékre a gyártó csak akkor vállal garanciát, ha a garancialapon a bekötést végző villanyszerelő pecsétje is megtalálható. Ezen kívül a villanytűzhely és sütő a legtöbb lakás legnagyobb fogyasztója, és emiatt sok olyan műszaki feltételnek kell teljesülnie, amit más otthoni fogyasztó nem követel meg.

Egyéb elektromos berendezések beüzemelése

Cégünk vállalja minden háztartásban található elektromos berendezés beüzemelését, legyen szó konyhai szagelszívóról vagy kaputelefonról. Munkáinkat rövid határidővel, minden esetben garanciával végezzük.

Diána Ghilea
Diána Ghilea
2024-03-15
Segítőkész, jó munkát végzett! Mindenkinek ajánlom
Botond Varga
Botond Varga
2024-03-15
Gyors, korrekt, remek szakember, csak ajánlani tudom!
Tímea Aranyi
Tímea Aranyi
2024-03-15
Megbízható, korrekt szakember. Gyors segítséget nyújtott a problémámra! Csak ajánlani tudom!
Andrea Sztanyó
Andrea Sztanyó
2024-03-15
Megbízható, gyors, tiszta, jó hozzáállás.
Adrienn Kovács
Adrienn Kovács
2024-03-14
Nem működött megfelelően a bojlerünk. 2 napon belül kijött és egy délelőtt alatt megcsinálta. Szimpatikus hozzáállás az, hogy nem azonnal lecserélte egy újra, hanem először megpróbálta megjavítani, felújítani, ami ha nem sikerült volna, abban az esetben tettünk volna fel újat. Köszönöm a gyors kiszállást és a szakértelmet.
Zsanett Nyírő
Zsanett Nyírő
2024-03-13
Nagyon gyorsan érkezett a segítségemre, kedves, korrekt szakember, megbízható jól kommunikál, tiszta munkát végzett, minden kérdésemre érthető választ adott, tartotta magát a telefonon megbeszéltekhez, nagyon elégedett voltam, máskor is őt fogom választani.