Hívjon bizalommal! Hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk!

Villanyszerelő gyorsszolgálatunk a nap bármely szakában 0-24 óráig hívható, több mint 10 éves villanyszerelői tapasztalattal állunk szolgálatára azonnali elérhetőséggel.

Bojler javítás

Problémája van az elektromos villany bojlerjával? Nem üzemel, ráz, kilyukadt, vagy esetleg hangosan üzemel? Hívjon és megoldjuk! Cégünk saját raktárkészletről dolgozik így szinte minden típushoz azonnal elérhető az alkatrész, ezért akár a hívástól számított 2 órán belül újra üzemel készüléke. Minden általunk beszerelt alkatrészre 1 év garanciát vállalunk.

Bojler beüzemelés

Cégünk vállalja minden típusú villanybojler beüzemelését, és szükség esetén az elektromos hálózat kiépítését is elvégezzük. Munkáinkat rövid határidővel és minden esetben garanciával végezzük.

Bojler csere

Szakszerű műszaki felmérés alapján együtt kiválasztjuk az Önnek megfelelő készüléket. Ezután a villanybojler teljes körű le- majd felszerelését, és szükség esetén az elektromos hálózat kiépítését is elvégezzük. Igény esetén a bojler beszerzését és a régi készülék elszálítását is vállaljuk.

Diána Ghilea
Diána Ghilea
2024-03-15
Segítőkész, jó munkát végzett! Mindenkinek ajánlom
Botond Varga
Botond Varga
2024-03-15
Gyors, korrekt, remek szakember, csak ajánlani tudom!
Tímea Aranyi
Tímea Aranyi
2024-03-15
Megbízható, korrekt szakember. Gyors segítséget nyújtott a problémámra! Csak ajánlani tudom!
Andrea Sztanyó
Andrea Sztanyó
2024-03-15
Megbízható, gyors, tiszta, jó hozzáállás.
Adrienn Kovács
Adrienn Kovács
2024-03-14
Nem működött megfelelően a bojlerünk. 2 napon belül kijött és egy délelőtt alatt megcsinálta. Szimpatikus hozzáállás az, hogy nem azonnal lecserélte egy újra, hanem először megpróbálta megjavítani, felújítani, ami ha nem sikerült volna, abban az esetben tettünk volna fel újat. Köszönöm a gyors kiszállást és a szakértelmet.
Zsanett Nyírő
Zsanett Nyírő
2024-03-13
Nagyon gyorsan érkezett a segítségemre, kedves, korrekt szakember, megbízható jól kommunikál, tiszta munkát végzett, minden kérdésemre érthető választ adott, tartotta magát a telefonon megbeszéltekhez, nagyon elégedett voltam, máskor is őt fogom választani.